Sarah Yve

Geboren op 28 Oktober 1996, te Tilburg

Sarah komt uit een klein gezin, bestaande uit haar ouders en een jonger broertje. Al op vroege leeftijd was Sarah al enorm muzikaal. Dit is meer gaan ontwikkelen vanaf de start van de middelbare school. Vanaf leerjaar 3 mochten leerlingen aan het Beatrix College keuzevakken toevoegen aan hun pakket, ‘verrassend’ genoeg was dat muziek bij haar. Na 4 jaar middelbaar onderwijs te hebben gevolgd, heeft ze dan ook haar muziek afgerond met een 8 gemiddeld.

Door de jaren heen heeft Sarah al heel veel bekendheid opgebouwd. Vele vragen kwamen voorbij, waarvan het vaakst; wanneer komt je 1e single? Sarah had hier altijd een duidelijk antwoord op klaar, namelijk; “Ik wil eerst mijn ervaring opdoen in het vak, de mensen leren kennen en de tijd die ik heb er volledig in investeren. Daarnaast wil ik de tijd en ruimte krijgen om mezelf als persoon te ontwikkelen.”

De laatste jaren kan er dan ook echt gesproken worden van een groei. Grote evenementen welke nog eerder niet aan te pas kwamen, werden nu ook echt vervuld. Denk hierbij aan: Palm Parkies, grote podium Piusplein tijdens de Tilburgse Kermis en andere grote feesten. Dit is mede een hele goede drive geworden om nog meer door te pakken dan ze al deed.

Eind 2018 is Sarah er nog meer gas op gaan zetten dan ze al deed. Dit dan ook met succes, want 2019 heeft ze al heel wat optredens weg mogen zetten.

In 2019 heeft Sarah meegedaan aan een talentenjacht, Winterstar. Ze heeft hierbij 5 rondes moeten zingen, verspreid door heel Nederland en met resultaat! Sarah heeft de 2e plaats in ontvangst mogen nemen, hieronder viel: een complete single opname en prijzengeld. Hierbij kwam nog een gelukstreffer, ze mocht samen met de 1e plaats winnaar naar Spanje voor promotieoptredens.

Door de ervaringen die ze heeft opgedaan loop der jaren, is ze tot besluit gekomen om allround te blijven zingen. Ze vindt Nederlandstalig enorm leuk, maar kan haar gevoel meer uiten in de Engelstalige nummers. Door deze brede kijk, waardeert ze de muziek van vroeger enorm en vindt ze het belangrijk deze in stand te houden. Dit neemt ze dan ook mee naar haar komende eigen singles.

Wij maken gebruik van functionele cookies!

Nee, helaas, geen echte cookies. Maar wel die stomme dingen die je op websites ziet.